/ VARDAG /

Best of 2016

JANUARI
Det blev väl kanske inte den allra bästa starten på året. För visso kom Viktor tillbaka från USA och gjorde mina dagar på jobbet mycket roligare, men Olivia var klen och sen drog jag på mig Körtelfeber också. Det blev en månad där mycket tid spenderades hemma i lägenheten men vi gjorde tillvaron ganska trivsam ändå trots våra hälsotillstånd. Kreativiteten fick mycket utrymme och tog form i både bild och text. 
 
FEBRUARI
Februari bjöd på många fina dagar och man kan väl säga att jag började göra comeback här. Spenderade så mycket tid jag orkade ute i friska luften och började jobba halvtid. Det var ett segt återtåg till normal fysisk form men jag fick lära mig att dra ner på temot och försöka slappna av under tiden. 
 
MARS
När årets tredje månad var kommen var jag något piggare men fortfarande en bit ifrån ordinare form. Besökte badmässan i Göteborg med jobbet, var kattvakt och firade påsken hos faster och farbror. Pappa fyllde 30x2 och det firade han och mamma på varmare bredgrader (utan sina barn..).
 
APRIL
I April kom våren och min slutgiltiga friskförklaring från körtelfebern kom som ett brev på posten (bokstavligen). Jag och Olivia försökte njuta av vårvärmen på bästa sätt och fick den största påse popcorn världen skådat, den är fortfarande inte slut. Vi ägnade också en hel dag åt äventyr med våra fäder som bjöd på väldigt mycket skratt. 
 
MAJ
Maj bjöd på många spännade äventyr. Vi fick äntligen fira pappa genom att ta med honom på Älgsafari, en mysig men kall dag tillsammans med nästan hela klanen. Desto varmare blev det längre fram på månaden då den årliga Gökottevandringen gick av stapeln. Värmen höll i sig så och jag och päronen passade på att duka upp till en mysig picknick i skogen. Avslutningsvis hejade jag fram min kära bror Daniel när han deltog i sin första löpartävling.
 
JUNI
När sommaren kom växte kärleken till snyggingen till höger på första bilden. Jag träffade Micke i maj men det var först i juni som vi bestämde att det skulle vara vi två. Den första sommarmånaden bjöd också på en hejdundrande konsert av Iron Maiden med bästa tänkbara sällskap, fotbolls-EM och kvalitetstid med min söta brorsdotter. Midsommarafton spenderades som vanligt i Hyddan med bästa familjen. 
 
JULI
Juli inleddes med semesterfirande och sen bar det av på en roadtrip utan dess like. Jag, Olivia och Martin gjorde om en Volvo till ett rullande hotell och for runt på turné (Gävle - Örebro - Jönköping - Halmstad - Varberg - Göteborg - Kalmar - Öland - Gävle). En fantastiskt rolig resa genom vårt avlånga land med höjdpunkten på Ullevi med Bruce Springsteen. I övrigt bestod årets sjunde månad av sköna dagar i stugan på Fallänget och mys med prinsen. 
 
AUGUSTI
När vi var framme i augusti började det klia lite i festnerven. Jag, pappa och Martin tog tillfället i akt att gemensamt fira våra födelsedagar. 25+30+60 blev en hejdundrande 115-årsfest tillsammans med vår underbara Sundströmsklan och våra vänner. Annars handlade augusti om att ta vara på dom sista sommar- och semesterdagarna i mina favoriters sällskap.
 
SEPTEMBER
September blev en fin höstmånad som innehöll övernattning i stugan, takbyte i Lågbo, galenskaper med frugan och prinsen och naturligtvis jobb.
 
OKTOBER
Oktober är tyvärr något av ett svart hål i min bildbank. Så denna månad får helt enkelt representeras av en brottningsmatch med Micke och min 25-årskris som varade i ungefär 10 minuter dagen efter min födelsedag. 
 
NOVEMBER
När årets näst sista månad var kommen tog jag ett stort steg mot nya äventyr. Jag sa upp mig från jobbet i Tierp och i skrivande stund har jag en månad kvar av uppsägningstiden och sen kan nästa kapitel börja. 
Hur som helst bjöd november på några riktigt fina dagar hemma i skogen och även i Älvkarleby. 
 
DECEMBER
Så kom då december, min älskade julmånad. Det dröjde inte länge innan jag slängde upp frugan på vinden för att plocka ner allt julpynt. Vi bjöd också in till julbord på Nygatan och det blev en väldigt mysig tillställning med våra familjer. December blev i övrigt en blandning av julmys och en stress av att hinna vara överallt, helst samtidigt. Dagarna innan jul packade både jag och storebror in oss i Lågbo för att fira jul med världens bästa familj och det blev verkligen mysiga dagar. Årets sista dag spenderade jag med Micke och en dåligt tajmad förkylning. Nu ser jag fram emot vad 2017 har att erbjuda.