/ VARDAG /

emmatilda . < 3

match igår först . trodde att de var 16.00 men d var visst 15 så då blidde de lite stressigt ;) men jag hann och de gick bra. vi förlorade men de gick ändå bra :) reetade eljo med min djurgårdsväska, vilket var mkt kul ;D gjorde illa foten, men de vart inge farligt (trodde jag då) . efter matchen skjutsade vi hem storebror, dom btw. är påväg till afrika nu med gefle if . kom hem från stan och duschade, sen kom tilda.  lyssnade lite på musik och gjorde tacos, mkt gott ;) satt och pratade och bara hade mysigt . kollade på armageddon sen, så hiimla bra :) gick inte och la oss tidigt, satt lite vid datorn och så :P - men : när vi kollade på filmen fick jag helt plötsligt jättteont i foten och den blev alldeles sväld, skitkonstigt, kan inte fatta varför :/
idag då, så sov vi lääääänge (eller iaf vissa av oss) och sen keekade vi lite frukost . kollade på the omen (efter mkt om och men), jag som skulle sluta med skräckfilm :P den var inte jeetteleeskig, men lite ryslig .
Nu har jag jätteont i foten och de är inte kul :(  papps är och hämtar kryckor hos faster så att jag kan gå någorlunda imorrn :P  harefint / .